Philips InStyle Aplica de Tavan Quine 3-flames

Detalii Produs
 
 
Pret articol cu TVA
 
703,56 RON
incl. TVA
excl.
Cantitate
Produs nr.: 44251
Intrebati
Nu a fost votat
Informatii  
 
 Descriere 
 
 Specificatii tehnice 
 
 Opinii 
 
 Cum cumpar 
 
Puncte de interes:

Lumina economica, cu design deosebit

Philips InStyle combina designul contemporan cu cele mai noi tehnologii in domeniul iluminatului cu LED, pentru iluminatul casei in pas cu ultimele tendinte.

 • Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în casa dvs.

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unităţi numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Klein redusă produc o lumină mai caldă şi mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Klein mai mare produc o lumină mai rece şi mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă eficientă energetic de la Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani la facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 

 • La sectiunea "Specificatii Tehnice" se pot descarca detalii suplimentare despre fiecare corp de iluminat in parte
 • Toate corpurile Philips de pe site-ul nostru sunt importate direct din Germania, pe baza de comanda
 • Termenul de livrare este cel standard, vezi sectiunea dedicata de pe site-ul nostru
 • Detalii despre acest produs gasiti la sectiunea "Specificatii Tehnice", inclusiv fise tehnice sau manuale de instalare (daca acestea sunt disponibile).

Iluminatul pentru sufragerii şi dormitoare

 

Considerată inima casei, sufrageria este locul unde trăiţi momente de neuitat alături de prieteni şi de familie. Din acest motiv, merită să căutaţi soluţia de iluminat potrivită pentru sufragerie şi spaţiul de luat masa. Spaţiul de luat masa ar trebui să fie prevăzut cu forme de iluminat şi lămpi diferite, cum ar fi iluminatul general cu lămpi de plafon şi de perete. De asemenea, vă puteţi folosi de iluminatul dedicat sub forma unei lămpi puternice pentru masă sau de podea şi de iluminatul de ambianţă pentru urmărirea unui film sau pentru o întâlnire intimă.

Leneviţi în dormitor, în compania unei lumini confortabile

 

În ultimii doi ani, dormitorul s-a transformat dintr-un simplu spaţiu pentru somn într-o ascunzătoare personală, unde să vă puteţi retrage pentru a vă relaxa, pentru a privi la televizor sau pentru a citi o carte. Soluţiile de iluminat pentru dormitoare, cum ar fi lămpile pentru dormitor, trebuie să emită o lumină liniştitoare, delicată şi caldă, adaptabilă la stări diferite.

Sfaturi privind iluminatul


 • Aşezaţi o lampă de podea în spatele fotoliului de citit pentru a vă asigura că aveţi suficientă lumină atunci când vă relaxaţi cu o carte bună în mână.
 • Alegeţi lămpile pentru lectură cu braţ flexibil pentru dormitor. Pe lângă faptul că sunt comode, nici nu vă deranjaţi partenerul sau partenera de somn.
 • Luminaţi un tablou sau o fotografie din tavan cu spoturi direcţionale.
 • Jucaţi-vă cu lumina colorată, cu opţiunile de reglare a intensităţii luminoase şi cu umbrele pentru a transforma aspectul şi ambianţa camerei în funcţie de ocazie.

 

 

 

 

Pentru intrebari suplimentare nu ezita sa ne contactezi pe e-mail la vanzari@zexstar.com sau telefonic la 021.324.02.76 (Persoane Fizice) sau 0729.850.710 (Persoane Juridice).


 

 

Promotiile saptamanii
LED 5mm Zexstar 12000mcd 20° Rosu
 
1,63 RON
numai 0,81 RON
economisiţi 50%
Toate ofertele speciale