NICHIA Banda flexibila 30 LED/m SMD RGB 120° 12V, pret pe metru

Detalii Produs
 
 LED-uri de cea mai buna calitate.
Alb pur.
Pret articol cu TVA
 
298,52 RON
incl. TVA
excl.
Cantitate
Produs nr.: 56901
Nu a fost votat
Informatii  
 
 Descriere 
 
 Accesorii 
 
 Specificatii tehnice 
 
 Opinii 
 
 Cum cumpar 
 
Puncte de interes:

Banda Flexibila RGB cu LED-uri Premium si lumina puternica inseamna:

comparatie benzi led

 • Obtinerea de lumina alba pura din combinatia culorilor albastru-rosu-verde
 • 5 ani garantie*, 50.000 ore durata de viata (10 ani 24 ore/zi)
 • Cele mai performante si durabile LED-uri de pe piata (Nichia, Japonia - liderul incontestabil al pietei LED pe plan mondial)
 • Produsul are performantele specificate, fiind testat in laboratoare germane autorizate cu echipament de ultima generatie
 • Cele mai bune componente (cablaj, banda adeziva, piese)
 • Produs in Germania
 • Adeziv 3M original si puternic
 • Asamblare automatizata
 • Toate standarele de siguranta si calitate respectate: ROSH, CE etc

*termenul de garantie de 5 ani oferit atat de Zexstar cat si de producatorul Lumitronix Germania

Banda Flexibila RGB Nichia functioneaza la 12V si poate creea linii lungi drepte, ondulate sau curbate de lumina ce pot amplifica sau defini arhitectura unui spatiu. Calitatea Premium o recomanda pentru utilizare continua, foarte frecventa, pentru perioade foarte lungi de timp iar puterea luminoasa mare face posibil iluminatul unui spatiu doar cu benzi LED.

 • Mai puternica cu pana la 40% decat banda Buget RGB
 • Curent pe segment de 3 LED-uri: 22 mA (rosu), 29 mA(verde), 10 mA (albastru)
 • Anod comun (+)
 • Poate avea pana la 5 metri lungime continua, pretul afisat fiind pentru 50 cm
 • Numarul de LED-uri pe metru este de 30
 • Culorile disponibile sunt: Alb Cald (3500K) si Alb Pur (6000K), Albastru, Rosu, Verde
 • Tensiunea de alimentare este 12V, curent continuu.
 • Banda poate fi taiata in segmente de cate 3 LED-uri (10 cm)
 • Rola de 5 metri are mufe la ambele capete. Daca comandati mai putin de 5 metri este posibil sa primiti banda LED cu mufa la un capat sau fara mufe. Este necesar un pistol de lipit s pentru a lipi cablu de alimentare.
 • Standardele de calitate CE, ROSH sunt indeplinite

Unde sa aplicati lumina?

Benzile LED produc linii de lumina care repezinta o modalitate de iluminat moderna si cu personalitate. Lina de lumina este una dintre metodele principale de iluminat folosite de designerii de iluminat. Spre deosebire de stralucirea difuza, banala, a unui bec, o line de lumina poate transmite un mesaj arhitectural puternic si modifica radical modul in care percepem un spatiu. In plus, nici un alt tip sau forma de lumina nu este atat de asemanator cu lumina soarelui decat o linie de lumina, impresia fiind ca soarele intra printr-o fereastra ascunsa vederii.

 

Iluminat General Indirect

Iluminatul general este cel mai comun tip de iluminat, fiind reprezentant cel mai bine de lumina raspandita uniform de lampa amplasata central pe tavanul unei incaperi. Banda LED SlimFlex ofera o alternativa noua, deosebita si originala de iluminare generala a unui spatiu prin intermediul luminii indirecte, reprezentanta prin linii de lumina. Benzile LED pot fi ascunse in tavan in scafe sau nise drepte, ondulate sau curbate.

Iluminati tavanul cu linii de lumina si obtineti mai mult decat iluminat general, veti modifica perceptia aspura spatiului. Tavanul va parea ca pluteste deasupra dumnevoastra la o inaltime mai mare decat in realitate, camera parand mai inalta.

 

Iluminat general indirect cu banda LED

tavan iluminat cu banda led

Iluminatul de lucru

Cu putine exceptii, un designer de iluminat nu va proiecta iluminatul general la o intensitate care permite desfasurarea oricarei activitati. Ar fi o risipa de energie, s-ar anula orice mesaj arhitectural si ar fi obositor pentru ochi. Aici intervine iluminatul de lucru si anume lumina provenita de la surse apropiate de, si indreptate spre zona unde se desfasoara o activitate: citit, scris, gatit, lucru la computer etc. Banda LED LumiFlex poate fi folosita ca lumina de lucru in bucatarie, instalata sub dulapurile suspendate.

Iluminatul arhitectural

Forma, culoarea, intensitatea luminii au un mesaj arhitectural la fel de puternic precum culorile, materialele, formele sau obiectele dintr-o incapere. Fara un iluminat realizat inteligent efortul intelectual si material depus in construirea si amenajarea unui spatiu poate fi anulat. Liniile late de lumina produse de benzile Nichia sunt forme curate, eficiente care potentiaza arhitectura moderna.

Iluminati tavanul cu linii de lumina si veti modifica perceptia aspura spatiului. Tavanul va parea ca pluteste la o inaltime mai mare decat in realitate.

Spatiile comerciale si de birouri pot folosi linii de lumina pentru a sublinia arhitectura sau a delimita spatiile de trecere.

Tavan circular iluminat cu Banda Flexibila LumiFlex
banda led iluminare tavan

Iluminatul arhitectural de contur

Datorita staturii reduse si a flexibilitatii Banda LED poate aduce linii de lumina in locuri unde alte surse de lumina nu incap. Corpul de mobilier sau panoul pe care este montant un televizor cu diagonala mare poate fi conturat cu lumina.

iluminat de contur cu banda led
tavan ilumiant cu banda led

 

 

Iluminatul de prezentare

Asemanator cu iluminatul de lucru dar lumina este utilizata pentru a ilumina obiecte. Vitrinele, rafturile dintr-un magazin trebuie iluminate pentru a atrage atentia asupra obiectelor din interior. Banda SlimFlex este poate fi lipita direct pe profilele de aluminiu care construiesc vitrina sau ascunsa in partea de sus a raftului. Lumina ei poate fi folosita pentru impact vizual in cazul magazinelor de bijuterii, decoratiuni sau haine.

 

 

 

 

LED-urile Nichia sunt mult mai durabile
led ieftin versus led nichia

 

 

 

Promotiile saptamanii
Toshiba Bec LED E27, 9.5=60W 806 lm, 220 grd, alb cald, Clasa A
 
60,30 RON
numai 30,15 RON
economisiţi 50%
Toate ofertele speciale
Produse noi
Vezi toate produsele noi