Alegeti din meniul de jos
 
Dictionar producatori
New Document

Produsele din oferta noastra provin de la producatori ce acopera 80% din piata mondiala de iluminat cu LED. Samsung, Toshiba, Philips, Osram, Cree, Nichia, Led Lenser, LG, Honsel fiind doar cateva din marile branduri distribuite.

Sa descoperim topul producatorilor LED, in aceasta prezentare:

Nichia (Japonia) (www.nichia.com)

Nichia (Japonia) a inventat LED-ul albastru, in 1993, si LED-ul alb cativa ani mai tarziu. In prezent Nichia este cel mai mare producator de diode LED cu o cota de piata la nivel global de peste 30%. Cipurile Nichia pentru LED-uri albe si albastre, cat si LED-urile Nichia sunt cele mai fiabile si performante LED-uri superluminoase din lume.

Samsung (www.samsung.com/global/business/led/)

Compania Samsung nu are nevoie de nici o introducere, fiind un campion al tehnologiei cu o cifra de afaceri anuala de 247 miliarde de dolari, cu 50% mai mare decat PIB-ul Romaniei. Samsung este singurului producator care detine intreg lantul de productie a lampilor LED, de la cip pana la becul LED.Pentru a garanta calitatea produselor sale cu tehnologie LED, Samsung ofera pentru acestea garantie de pana la 5 ani.


Zexstar

Zexstar este propia noastra marca si este inregistrata la OSIM. Produsele sub marca Zexstar au cel mai bun raport calitate/pret de pe piata. Ele provin de la producatori experimentati si concentrati pe calitatea produselor, localizati peste tot in lume: Germania, China, Koreea de Sud sau Romania.
Toate produsele sub marca Zexstar respecta termeni clari de calitate si sunt testate de catre noi.
La detaliile fiecarui produs Zexstar, este specificata experienta noastra cu acesta sau producatorul sau. Mentinerea indelungata a unui produs in oferta noastra confirma faptul ca am primit un feed-back pozitiv din partea clientilor nostrii cu privire la calitatea si performanta produsului.
Experienta noastra este cea mai buna garantie a calitatii.

Lumitronix
Producatorul Lumitronix GMBH este o companie germana de inalta performanta, un inovator in domeniul benzilor LED.

Electromax
Electromax este singurul productor experimentat de solutii de iluminat cu LED-uri din Romania. Electromax este un producator certificat Luxeon- certificat emis de Philips Luxeon pentru recunoasterea calitatii produselor. Proiectoarele Electromax folosesc numai LED-uri Philips Luxeon si respecta cele mai inalte cerinte de calitate.

Philips-Lumileds (www.lumileds.com)
Creata in 1999, compania americana Philips-Lumileds este un mare producator mondial de LED-uri de putere mare si corpuri de iluminat cu LED. Gama Luxeon I a fost de asemenea si prima gama de LED-uri de putere mare din lume iar becul sau LED a castigat un premiu de 10.000.000 de dolari intr-un concurs de tehnologic din SUA, in 2011. Lumileds detine printre cele mai avansate tehnologii de fabricare de cipuri LED si impachetare in diode LED, sute de patente si un sofisticat laborator de testare a calitatii sau a duratei de viata.
LED-urile Luxeon sunt folosite si in noile faruri de la masinile Audi.

Osram (www.osram.com)
Compania germana Osram este unul dintre cei mai mari producatori de solutii de iluminat din Lume. Osram are o istorie de peste 100 de ani, peste 40.000 angajati, 48 de fabrici in 17 tari, iar 88% din produsele Osram se vand in afara Germaniei.
Osram Opto Semiconductors este cel mai mare vanzator de diode LED din Europa, are 4.000 de angajati si o cifra de afaceri globala de 520 milioane euro in 2007.
Osram produce cele mai performante LED-uri SMD din industria auto, folosite in interiorul sau exteriorul a sute de modele de la zeci de producatori auto. Aceleasi LED-uri SMD sunt folosite si pe baghetele si modulele Osram, facand aceste produsele cele mai fiabile si performante de pe piata.

Zexstar este distribuitor oficial ale solutiilor cu LED produse de Osram.

Cree (www.cree.com)
Cree (U.S.A.) este unul dintre cei mai de succes producatori de LED-uri de putere mare. Cree detine o sofisticata tehnologie de productie a cipurilor LED, iar LED-urile bazate pe acestea (gama XREE Xlamp) sunt cele mai performante din industrie pentru alb si albastru.
Cree a avut, in 2007, o cifra de afaceri de 394 milioane dolari, iar printre clientii sai strategici de cipuri LED se numara Seoul Semiconductor (gama P4) si mari firme din Japonia.

Seoul Semiconductor (www.zled.com)
Seoul Semiconductor este cel mai experimentat producator de diode LED din Koreea de Sud si printre primii zece pe plan mondial. Gama de LED-uri P4, folosind cipuri Cree, atinge cel mai ridicat flux luminos dintr-un singur cip, 240lm.
In 2007, Seoul a avut o cifra de afaceri de 290 milioane dolari.




Înapoi
Top 10 Căutări