Alegeti din meniul de jos
 
Cum Platesc?
New Document

Modalitati de plata:

1. Plata ramburs. Contravaloarea produselor este platita la curier in momentul livrarii. Aceasta metoda de plata are un cost suplimentar de 9 RON* si este posibila doar pentru comenzi de cel mult 1000 RON cu livrare in 1-14 zile. La depunerea unei comenzi, Zexstar va aduce produsele pentru dumneavoastra din Germania, acesta fiind motivul pentru costul mai mare si limitarea platii ramburs.Acest cost poate fi evitat prin plata cu cardul sau ordin de plata.

*+/- 2% diferente de curs, toate preturile noastre sunt la baza in EURO, fiind actualizate zilnic pe baza cursului BNR.

2. Plata online cu cardul: sigura, rapida si fara nici un cost suplimentar. Folosim serviciile PayU (www.payu.ro) pentru a procesa toate platile cu cardul. Nu avem acces la datele cardului dumneavoastra si nici nu sunt stocate de catre procesator, fiind doar trimise criptat spre serverul bancii emitente. Recomandam plata cu cardul ca metoda de plata pentru platile pana la 1000 RON.

  • Nu trebuie sa fiti prezent atunci cand se livreaza produsul, in special daca adresa de livrare este cea de la serviciu
  • Puteti cere banii inapoi in temen de 10 zile

3. Ordin de plata sau depunere numerar in contul nostru la orice sucursala Unicredit Tiriac. Obligatorie pentru comenzi de peste 1000 RON si orice comanda cu livrare prin transport express. Un consultant de vanzari va confirma telefonic comanda, urmand a va trimite o factura proforma pe baza careia a efectuati plata in contul nostru:

RO65.BACX.0000.0002.0974.7000 la Unicredit Tiriac, Rm Valcea

Zexstar. SRL Cod Fiscal: RO16191780 

Va rugam sa nu efectuati nici o plata in contul nostru fara a fi primit o factura proforma de la un consultant de vanzari. Comanda va fi considerata valida numai dupa confirmarea platii.

 

 

 


Înapoi
Top 10 Căutări