Benzi Paper-Flex LED Osram 25m lungime (3300 lm/m2)

Benzi LED Profesionale Osram Paper-Flex cu lățimea de 35 cm și 3300 lm pe metru pătrat. Puteți ilumina 9 metri pătrați simultan!

Osram Paper-Flex este o singură foaie mare de LED-uri, formată din 497 benzi LED, fiecare cu o lungime de 35 cm
Paper-Flex este realizată la noua noastră linie de productie din Germania și are o lungime uimitoare de 24,85 m!

O premiera mondiala, noua banda LED Paper-Flex este produsa prin utilizarea unui nou mod de producție, cea a electronicelor tipărite, la noua noastră linie de producție din Germania.

Paper-Flex este o rola de hârtie luminoasă, flexibilă, cu o lungime uimitoare de 24,85 m și suprafață de 8,69 metri pătrați, care va lumina dintr-o dată de la un transformator de 24VDC. În prezent, Paper-Flex este singura banda LED care folosește hârtia ca material de bază, facand posibile multe noi aplicații: de la producția de corpuri de iluminat până la productia de mobila, industria de publicitate si multe altele.

Suprafețele uriașe pot fi iluminate din spate cu acest modul LED precum un tapet, mai rapid și mai ușor decat alte solutii LED. Corpurile de iluminat cu modele sau forme unice pot fi create cu Paper-Flex instalat ca panglici, tuburi, valuri, cupole sau dealuri iluminate, la fel ca hârtia obișnuită.

Paper-Flex are 35 cm lățime, cu linii de leduri la fiecare 5 cm. Linia este cea mai mică unitate a Paper-Flex, fiind echipata cu 7 LED-uri Osram Duris. Acest rând de LED-uri are un flux luminos de 55 lm pentru temperatura de culoare de 3000 K și CRI> 80. Cu toate acestea, la cerere, sunt disponibile alte temperaturi de culoare și valori CRI.

Substratul de hârtie este ultra-plat (aproximativ 0,8 mm după asamblare), fiind mult decât potrivit pentru aplicațiile cu suprafețe mari, unde este necesară o înălțime mică de montare. 

Informații de livrare:

Vom livra Paper-Flex conform comenzii dvs., într-un tambur continuu cu numărul de rânduri (buc) în achiziție, până la un număr maxim de 497 de rânduri, în total 24,85 m. De exemplu, dacă comandați 100 de bucăți veți obține un tambur cu 100 de rânduri, 5 metri lungime și 35 cm lățime. O bucată (rând) are 5 cm lungime și 35 cm lățime, cu 7 LED-uri. Paper Flex este, de asemenea, disponibil pentru a achiziționa ca o rola completă, de 24,85 m lungime, cod articol 35548.

Caracteristici ale unei role de bandă de hârtie LED Osram Paper-Flex (număr articol 35548)

 • PCB Material de bază: tambur de hârtie 24,85 m lungime, 35 cm lățime
 • Extrem de ușor, plat și durabil
 • 3479 LED-uri Osram Duris
 • Fluxul luminos total: 27335 lm
 • Consum total de energie: 178,92 W
 • Fluxul luminos pentru un metru: 1100 lm
 • Consum de energie: 7,2 W
 • Fluxul luminos pentru un metru pătrat: 3300 lm
 • Consum de energie: 21,6 W
 • Fluxul luminos pentru un rând: 55 lm
 • Consum de energie: 0,36 W

Paper-Flex vine cu un grad ridicat de personalizare. În funcție de dorințele dvs., puteți alege dintr-o mare varietate de suprafețe decorative. 

Chiar și combinația de module pentru iluminarea cu două fețe este posibilă. Opțiunea senzorilor suplimentari pentru măsurarea și controlul datelor, cum ar fi temperatura sau umiditatea, extinde în continuare potențialul. Aceasta poate genera o valoare adăugată mare, în special în industria ambalajelor.

Aplicații ale benzii flexibile LED Osram Paper-Flex

 • Iluminare din spate a unor spații foarte mari, precum tavane extensibile din barrisol sau casete publicitare
 • Decorațiuni și iluminare din spate a mobilierului
 • Iluminat expozițional
 • Producția de corpuri de iluminat
 • Iluminare de suprafață mare, cu forme curbate

Documentatie banda LED Osram Paper-Flex

Catalog Paper-Flex flexible LED strips

Paper-Flex LED Datasheet

Noua noastră linie de producție Flex din Germania vă extinde posibilitățile

Tehnologia noastră inovatoare de fabricație, cu procesul patentat de metalizare directă cu plasmă, transformă substraturile flexibile în plăci de circuite electrice conductibile și viabile, chiar și cele care până acum nu au fost potrivite pentru un ansamblu cu componente electronice.

Astfel, noile materiale pe care le putem folosi deschid multe posibilități noi în industria iluminatului și nu numai.

Un astfel de material este hârtia flexibilă, folosită în Paper-Flex, un PCB eficient din punct de vedere al costurilor si ideal pentru aplicații cu suprafețe mari, cum ar fi tavane luminoase, tapet sau casete publicitare.

Noua linie de producție Flex din Germania

PET-ul poate servi de asemenea ca material de bază pentru PCB-uri. Acest plastic este mai ieftin decât polimida, are o rezistență foarte bună, rezistență ridicată și greutate redusă. Acoperit cu un strat subțire de aluminiu, care poate fi facut prin metalizarea plasmei, PET-FPC-urile pot fi echipate cu componente.

În plus, materialele furnizate de clienții noștri pot fi echipate cu componente electronice după un test de fezabilitate.

Tehnologia noastră inovatoare de fabricație cu procesul patentat de metalizare directă cu plasmă transformă substraturile flexibile în plăci de circuite electrice conductibile și viabile.

Producția noastră in role lungi are multiple avantaje, de la livrarea multor modele personalizate, fără eroare de lipire, până la utilizarea de noi materiale de bază care fac posibile noi aplicatii, cu o manevrare, instalare și transport mai usoare.

Reel-to-reel production. Multiple advantages. New LED lighting opportunities.