Termeni si Conditii

Introducere
Utilizarea, inclusiv vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul nostru, implica acceptarea termenilor si conditiilor detaliate in paragrafele urmatoare.

Continut site si drepturi de autor
Zexstar acorda o atentie permanenta acuratetii informatiilor de pe acest site, dar nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea datelor oferite de producatori. Totusi, impreuna cu Lumitronix, depunem un efort deosebit pentru verificarea si corectarea datelor tehnice (acolo unde este cazul), prin intermediul testarii produselor in laboratorul nostru din Germania.

Rareori, pot exista inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de introducere in site-ul nostru.

Fotografiiile sunt proprietatea Zexstar SRL, au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in produsul respectiv.

Toate site-urile Zexstar, imaginile si informatiile prezentate au fost creeate de Zexstar, si sunt proprietatea exclusiva a acesteia. Folosirea lor, fara acordul nostru nu va fi tolerata. Sigla Zexstar este marca inregistrata la OSIM.

Nu ne asumam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Frauda
Orice tentativa de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care acesta ruleaza, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor noastre si va rezulta in cercetarea penala a celor implicati.

Litigii
Orice neintelegeri aparute intre Clienti si Zexstar vor fi rezolvate prin cale amiabila. In cazul in care, nu s-a reusit stingerea acestora in acest mod, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania, pentru solutionarea lor.

Politica de confidentialitate

Zexstar nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care aceeseaza paginile acestui site fara acordul dumneavoastra explicit.

Zexstar nu detine sau proceseaza datele cardului dumneavoastra. Toate datele de acest tip sunt procesate de Gecad Epayment, folosind cele mai inalte standarde de siguranta. 

Dispozitii finale
Zexstar isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi sau asupra site-urilor noastre ori structurii acestora, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. 

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la: [email protected]