Termeni si Conditii

Introducere
Utilizarea, inclusiv vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul nostru, implica acceptarea termenilor si condițiilor detaliate in paragrafele următoare.

Continut site si drepturi de autor
Zexstar acorda o atenție permanenta acurateții informațiilor de pe acest site, dar nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea datelor. Totusi, impreuna cu Lumitronix, depunem un efort deosebit pentru verificarea si corectarea datelor tehnice (acolo unde este cazul), prin intermediul testării produselor in laboratorul nostru din Germania.

Rareori, pot exista inadvertente punctuale: unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de introducere in site-ul nostru.

Fotografiile sunt proprietatea Zexstar SRL, au caracter informativ si pot conține accesorii neincluse in produsul respectiv.

Toate site-urile Zexstar, imaginile si informațiile prezentate au fost creeate de Zexstar, si sunt proprietatea exclusiva a acesteia. Folosirea lor, fără acordul nostru nu va fi tolerata. Sigla Zexstar este marca înregistrata la OSIM.

Nu ne asumam răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

Toate promoțiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Frauda
Orice tentativa de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care acesta rulează, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor noastre si va rezulta in cercetarea penala a celor implicați.

Litigii
Orice neînțelegeri apărute intre Clienți si Zexstar vor fi rezolvate prin cale amiabila. In cazul in care, nu s-a reușit stingerea acestora in acest mod, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania, pentru soluționarea lor.

Natura produselor

Produsele din oferta Zexstar care necesita instalare precum componentele electrice sau electronice, surse, diode LED, module LED, benzi LED, corpuri de iluminat, etc, sunt destinate instalării de catre un electrician autorizat. Înainte de instalare trebuie consultata descrierea produsului si fisa tehnica a acestuia prezenta pe site. In caz de neclarități putem fi întrebați pe email la [email protected].

Nu suntem responsabili pentru nici un fel de pagube produse de defectarea produselor vândute (vezi politica de garantie). Zexstar nu își asuma nici o responsabilitate si nici nu va suporta nici un cost pentru alte daune produse, de orice natura ar fi ele (imagine, financiare, fizice etc).

Politica de confidențialitate

Zexstar nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site fără acordul dumneavoastră explicit.

Zexstar nu deține sau procesează datele cardului dumneavoastră. Toate datele de acest tip sunt procesate de Euplatesc, folosind cele mai înalte standarde de siguranța. 

Mai multe informații despre politica de confidentialitate GDPR gasiti pe aceasta pagina.

Dispoziții finale


Zexstar isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi sau asupra site-urilor noastre ori structurii acestora, fără a fi necesara vreo notificare prealabila către utilizatori in acest sens. Efectuarea unei achiziții implica acordul implicit cu acești termeni si condiții, cu termenele si condițiile de garanție, livrare si renunțare la cumpărare.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru orice lămuriri, va așteptam cu un mesaj la: [email protected]