Sistem de control Casambi și benzi LED SunLike CRI97+ pentru iluminare adaptata naturii umane

SunLike Human Centric lighting via Casambi app

Casambi, un pionier în controlul iluminat fără fir via Bluetooth Low Energy (BLE), a făcut echipă cu specialistul în tehnologie LED Seoul Semiconductor pentru a oferi proiectanților de iluminat un control precis asupra benzilor, modulelor și corpurilor de iluminat LED care utilizează noua tehnologie SunLike, cu spectrul luminii solare. Pentru prima dată, această dezvoltare pune adevărata iluminare centrată pe oameni (iluminat adaptat naturii umane) în mâinile designerilor.

Utilizatorii pot utiliza sistemul și aplicația wireless de control bazată pe Casambi Bluetooth cu produse care includ LED-urile din seria SunLike pentru a regla cu precizie nivelul luminii, știind că spectrul reflectă lumina solară reală, un ingredient cheie pentru iluminarea adaptata naturii umane.

Aceasta iluminare descrie este concepută să funcționeze in functie de ritmurile naturale ale corpului uman. Se bazează pe faptul binecunoscut că ochiul uman recunoaște prin prezența unei anumite lungimi de undă a luminii albastre în spectrul luminii solare momentul zilei (răsărit, prânz, apus etc). În acest fel, lumina ajută la reglarea ciclurilor noastre de somn-veghe și a altor ritmuri fizice și are un impact semnificativ asupra dispoziției și stării noastre de bine.

Iluminarea centrată pe om profită de acest efect prin ajustarea luminozității și a temperaturii culorii din timpul zilei pentru a imita lumina naturală.

With Casambi you can now set the color temperature at specific hours of the day

Casambi permite controlul luminilor printr-un cronometru sau o varietate de senzori de prezență / mișcare și senzori de lumină de zi. Poate controla lumini care schimbă temperatura culorii pe o gamă foarte largă, iar designerii au libertatea de a configura lumina și de a crea scene sau animații pentru aplicație.

Cu ajutorul nostru PowerControler compatibil Casambi și benzile LED LumiFlex SunLike și modulele LED LinearZ SunLike, puteți construi cu ușurință propria soluție de iluminare centrată pe om.

De exemplu, puteți utiliza o combinație simplă de module LED de 2700K și 6500K sau unul mai complex de 2700K, 4000K și 6500K.

Sistem de control PowerControler V2 compatibil Casambi

Share: