Benzi FlexOne LED Samsung (1300-3800 lm/m)

Benzi Flexibile Profesionale FlexOne LED Samsung, se pot taia la fiecare LED, flux luminos de pana la 3800 lm/m

Bemzile Profesionale LED Samsung FlexOne
Banda Profesionala LED FlexOne500 poate taiata la fiecare LED (1cm) si astfel utilizata in multe proiecte unde alte benzi sunt prea lungi

 

Benzile Flexibile Profesionale FlexOne au un mod unic de constructie ce permite ca banda sa fie impartita in segmente de cate un LED, cea mai scurta unitate posibila find de doar 1 cm. Proiecte care sunt imposibil de realizat cu alte benzi LED devind usoare cu benzile FlexOne.

 

Pentru a spori si mai mult utilitatea acestei familii au fost alese LED-uri Samsung 283B+ cu flux luminos foarte ridicat, de pana la 38 lumeni per LED. Astfel, un metru de banda FlexOne500 are un flux luminos de 3800 lm/m, fiind cele mai luminoase benzi flexibile din oferta noastra.

FlexOne este disponibila in 4 variante: FlexOne500 ingusta, FlexOne500 lata, FlexOne250 si FlexOne100.

Benzile FlexOne sunt o alegere foarte buna si pentru proiecte cu lungimi mari datorita sistemului de stabilizare a curentului si voltajului pentru fiecare LED. Chiar si la lungimi de 10 metri, cu alimentare intr-un singur cap, toate LED-urile vor avea aceeasi intensitate.

Aceaste atribute unice, combinate cu durata de viata de peste 60.000 ore, recomanda benzile FlexOne pentru proiecte cu lungimi de atipice sau cu necesar de lumina de peste 3000 lm/m, pentru iluminatul general in locuinte, birouri sau spatii comerciale.

Garantia pentru benzile FlexOne LED Samsung este 5 ani.

Aplicatii pentru benzile FlexOne:

  • Iluminat comercial sau de lucru foarte puternic (>3000lm/m )
  • Proiecte cu dimensiuni atipice
  • Iluminat de zi cu zi in locuinta prin scafe sau fante luminoase
  • Iluminat general cu durata foarte lunga de utilizare in magazine, birouri, studiouri TV, cabinete, clinici sau sali de teatru
  • Constructia de corpuri luminoase liniare sau panouri LED
Benzi Flexibile Profesionale FlexOne500 LED Samsung, segmentare la 1 cm, latime 1.95 cm, flux luminos pana la 3800 lm/m
Benzi Flexibile Profesionale FlexOne100 LED Samsung, segmentare la 5 cm, latime 0.8 cm, flux luminos pana la 1328 lm/m

Benzi Flexibile Profesionale LumiFlex LED Samsung, se pot taia la 10 cm, flux luminos de pana la 1500 lm/m cu CRI 80 sau 90

Noua gamă de benzi cu LED-uri Samsung, LumiFlex350 sunt produse într-un proces de reel-to-reel în noua noastră linie de producție de ultimă generație în Germania. Prin utilizarea unui număr de 350 LED-uri Samsung de înaltă calitate, pe o lungime de 5 metri, LumiFlex350 are o durată de viață foarte lungă, cu luminozitate și eficiență bună. PCB-ul de calitate premium și controlul liniar integrat asigură, de asemenea, că luminozitatea rămâne constantă pentru lungimea rolei.

Banda poate fi tăiată cu ușurință la fiecare 100 mm cu foarfecele și are spate puternic autoadeziv, făcând astfel posibile opțiuni de instalare multiple.

Detalii banda LED LumiFlex350

  • 350 LED-uri Samsung LM281BA + de înaltă calitate
  • Durata de viață de 60.000h la L80B10
  • Separabila la fiecare 100 mm
  • Produsa in Germania
  • 5 ani garantie

Documentatie benzi LED FlexOne

Catalog Benzi LED Flexibile FlexOne

Fisa Tehnica LED Samsung

Test durata de viata: 10.000 ore

Certificat de calitate si conformitate

Despre calitatea benzilor cu LED-uri Samsung

Samsung, producatorul LED-urilor folosite pe banda FlexOne, este un brand foarte cunoscut, renumit pentru performanta ridicata a produselor sale combinata cu pretul competitiv. 

Compania Lumitronix din Germania este producatorul benzilor FlexOne, fiind lider pe piata benzilor LED din Germania si distribuitor Nichia in Europa. In Germania Lumitronix detine doua linii de productie, cu echipament de inalta performanta si control al calitatii la cele mai inalte standarde. Zexstar este parte a Lumitronix si distribuitor exclusiv a produselor sale in Romania, incepand cu 2004.

Diferenta dintre calitatea si performanta unei benzi FlexOne cu LED-uri Samsung si o banda comuna, cu LED-uri ieftine, este evidenta de la prima aprindere iar in timp decalajul creste mai mult.

 

1) Fluxul luminos ridicat pentru un timp indelungat

Calitatea materialelor si arhitectura LED-ului determina cat de rapid va scadea fluxul luminos al acestuia. Asftel, un LED cu materiale de calitate si o arhitectura performanta, precul LED-ul Samsung, isi pastreaza 95% din fluxul luminos dupa 10.000 de ore, comparat cu prima aprindere fata de un LED ieftin ce pierde pana la 60% din puterea initiala in acelasi interval.

 

  Evolutia fluxului luminos pentru LED-urile Samsung este sustinuta de teste pentru 10.000 de ore, conform standardului LM-80 iar durata de viata (lumina la 80%) este calculata conform metodolgiei TM-21, ambele recunoscute international.

 

Evolutia fluxului luminos pentru LED-uri Samsung comparat cu un LED ieftin: dupa 10.000 ore

2) LED-urile Samsung dintr-un lot au aceeasi nuanta de alb, pe care o pastreaza in timp

Pe banda FlexOne toate LED-urile Samsung au aceeasi nuanta si toate benzile LED dintr-o livrare, nuanta ce va fi mentinuta si la o comanda viitoare. Acest lucru este posibil datorita standardului de sortare 3 Macadam Elipse. 

In contrast, pe banda ieftina, LED-urile pot avea mai multe nuante sau diferenta de nuanta dintre doua role poate fi semnificativa. Cerinta ca la o comanda viitoare nuanta sa fie aceeasi este imposibil de indeplinit datorita lipsei unui standard de sortare post productie (standard care creste pretul). Mai mult, dupa doar cateva mii de ore, fiecare LED ieftin de banda isi schimba nuanta.

 

Un LED Samsung foloseste standarul de sortare 3 Step Macadam Elipse si isi pastreaza nuanta in timp

3) LED-ul Samsung este de pana la 7 ori mai luminos

In functie de tehnologia folosita, LED-urile pot avea flux luminos diferit. Diferenta de flux luminos pentru LED-uri de aceeasi dimensiune poate fi chiar mai mare de 500% si are o influenta foarte mare in pretul de productie. LED-urile Samsung au un flux luminos de pana la 38 lumen fata de un LED ieftin cu cel mult 5 lumen.

Altfel spus, un metru de banda FlexOne500 este la fel de luminoasa ca opt metri de banda de 14.4W/m cu LED-uri 5050 ieftine. Dupa 10.000 de ore banda FlexOne va deveni la fel de luminoasa ca saisprezece metri de banda cu LED-uri ieftine, datorita degradarii fluxului luminos al acesteia din urma.

 

Imagine

4) LED-urile Samsung isi pastreaza luminozitatea pe toata lungimea benzii LED FlexOne

Fiecare LED de pe banda FlexOne foloseste un sistem de stabilizare de curent si voltaj, astfel este posibila alimentarea a 10 metri de banda (1000 LED-uri) de la un sigur capat, fara reducerea vizibla a luminii pe toata lungimea.

In contrast, 10 metri de banda cu LED-uri ieftine necesita 4 sau chiar 8 puncte de alimentare pentru a contracara scaderea fluxului luminos pe lungime.

 

Imagine

Accesorii pentru benzile LED

Benzile FlexOne poate fi combinate cu profile pentru a obtine corpuri de iluminat liniare cu design minimalist. Calitatea materialelor si finisajele profilelor din oferta noastra este cea mai inalta, fiind destinata pietei din Germania. Profilul protejeaza banda LED de praf, socuri mecanice si ii asigura racire, pentru durata de viata si mai lunga.