Benzi MaxLine LED Nichia (2800-8000 lm/m)

Benzi Profesionale Maxline LED Nichia, Plug & Play, flux luminos pana la 8000 lm/m

Benzi LED Nichia 757: Maxline cu flux luminos de pana la 8000 lm/m
Benzi LED Nichia 757: Maxline cu flux luminos de pana la 8000 lm/m pentru productia de corpuri de iluminat

Benzile Maxline LED Nichia au cablajul din aluminiu pentru a valorifca la maxim potentialul celor mai performante LED-uri de putere medie ("Mid-Power") de pe piata: Nichia seria 757G. Fluxul luminos pe metru liniar este fara egal, la fel durata de viata si eficacitatea luminoasa.

Prin urmare, un metru de bagheta LED Maxline70 are un flux luminos de peste 7700 lm (echivalent bec 700W!) la un consum de numai 49 Watt si folosind doar 250 de LED-uri Nichia 757G. Aceasta performanta, combinata cu durata de viata de peste 100.000 ore, face din Maxline cea mai buna alegere pentru constructia de corpuri de iluminat compacte si foarte luminoase cu utilizare in magazine, depozite, fabrici sau birouri.

Pentru proiecte de iluminat general sau comercial de detaliu recomandam bagheta LED Maxline35 cu un numar de 125 LED-uri pe metru liniar si un flux luminos de pana la 4000 lm/m (echivalent bec 400W). Banda Maxline14 este si ea o foarte buna alternativa, avand un flux luminos de pana la 3100 lm/m de la doar 50 de LED-uri/m.

Modulele Maxline folosesc un sistem Plug & Play de alimentare ce permite connectarea cablurilor fara pistol de lipit si sunt disponibile in doua variante: Maxline de tensiune constanta ce pot fi instalate in siruri lungi alimentate de la un transformator de 24V si Maxline curent constant care sunt mai eficiente energtic. 

Garantia de 5 ani pentru benzile Maxline LED Nichia si durata de viata de peste 100.000 ore asigura o rapida amortizare a investitiei.

Aplicatii pentru benzile Maxline LED Nichia:

 • Productia de corpuri de iluminat compacte si foarte luminoase
 • Iluminat comercial de prezentare a produselor
 • Iluminat intens si cu durata foarte lunga de utilizare in magazine, birouri, studiouri TV, cabinete sau clinici medicale
Benzi Profesionale Maxline70, flux luminos de pana la 8000 lm/m
Benzi Profesionale Maxline35, flux luminos de pana la 3800 lm/m
 1. Banda Profesionala Maxline35 alb cald 3000K 1040lm 350mA 35 LED-uri Nichia Japonia modul 28cm (3715lm/m si 25W/m) Banda Profesionala Maxline35 alb cald 3000K 1040lm 350mA 35 LED-uri Nichia Japonia modul 28cm (3715lm/m si 25W/m)
  Banda Profesionala Maxline35 alb cald 3000K 1040lm 350mA 35 LED-uri Nichia Japonia modul 28cm (3715lm/m si 25W/m)
  Rating:
  96 % of 100
  Preț standard 118,46 RON Preț special 94,61 RON 79,50 RON
Benzi Profesionale Maxline14, flux luminos de pana la 3100 lm/m

Documentatie benzi LED Maxline Nichia

Catalog Benzi LED Maxline

Fisa Tehnica LED Nichia

Test durata de viata: 10.000 ore

Certificat de calitate si conformitate

Despre calitatea Nichia

Compania japoneza Nichia, producatorul LED-urilor folosite pe banda Maxline, detine cea mai mare cota de piata pe plan mondial (peste 25%) si are cea mai lunga experienta in domeniu. Cercetatori Nichia au inventat LED-ul albastru si alb, primind premiul Nobel pentru aceasta realizare.

Durata de viata foarte lunga a LED-urilor Nichia 757G (minim 100.000 ore), rezistenta la temperaturi ridicate de functionare, puterea luminoasa mult superioara si calitatea buna a luminii sunt doar cateva dintre atributele care le recomanda pentru utilizare de foarte lunga durata intr-o gama foarte variata de proiecte.

Compania Lumitronix din Germania este producatorul benzilor Maxline, fiind lider pe piata benzilor LED din Germania si distribuitor Nichia in Europa. In Germania Lumitronix detine doua linii de productie, cu echipament de inalta performanta si control al calitatii la cele mai inalte standarde. Zexstar este parte a Lumitronix si distribuitor exclusiv a produselor sale in Romania, incepand cu 2004.

Diferenta dintre calitatea si performanta unei benzi Maxline cu LED-uri Nichia si o banda comuna, cu LED-uri IEFTINE, este foarte pronuntata la prima aprindere si creste in timp.

 

1) Flux luminos urias, pentru timp indelungat

Dupa 10.000 de ore de functionare un LED Nichia 757G sunt la fel de luminoase ca la inceput caci is pastreaza 97% din fluxul luminos de la prima aprindere. Experienta Nichia, calitatea materialelor si design-ul unic fac aceasta performanta posibila. In majoritatea aplicatilor durata de viata efectiva va fi de minim 60.000 ore pentru temperaturi ridicate de functionare sau 100.000 ore in medii normale. Dupa acest interval, banda inca ilumineaza, cu 80% din fluxul initial.

In contrast, un LED ieftin pierde pana la 60% din puterea initiala in acelasi interval, acesta fiind unul dintre urmarile principale ale costului redus de productie.

LED-urile Nichia 757G au calitate certificata si sustinuta de teste timp de 10.000 de ore, conform standardului LM-80. Pe aceasta baza durata de viata (lumina la 80%) este calculata conform metodolgiei TM-21. 

Evolutia fluxului luminos pentru LED-uri Nichia comparat cu un LED ieftin: dupa 10.000 ore

2) LED-urile Nichia 757G dintr-un lot au aceeasi nuanta de alb, pe care o pastreaza in timp

Pe banda Maxline toate LED-urile Nichia au aceeasi nuanta la fel si toate benzile LED din livrarea prezenta sau viitoare. Acest lucru este posibil datorita standardului de sortare 3 Macadam Elipse.

Dupa foarte multe ore de functionare, datorita calitatii Nichia, LED-urile 757G au aceeasi nuanta ca la achizitie. 

In contrast, pe banda IEFTINA, LED-urile pot avea mai multe nuante sau diferenta de nuanta dintre doua role poate fi semnificativa. Cerinta ca la o comanda viitoare nuanta sa fie aceeasi este imposibil de indeplinit. Motivul este lipsa unui standard de sortare post productie (standard care creste pretul). Mai mult, dupa doar cateva mii de ore, fiecare LED ieftin de banda isi schimba nuanta.

 

Un LED Nichia foloseste standarul de sortare 3 Step Macadam Elipse si isi pastreaza nuanta in timp

3) LED-ul Nichia 757G este de pana la 5 ori mai eficient energetic

In functie de tehnologia folosita, LED-urile pot avea un flux luminos diferit chiar daca consumul de energie este acelasi. Diferenta de eficacitate luminoasa (lumeni pe watt) de la un LED la altul poate fi chiar mai mare de 500% si are o influenta foarte mare in pretul de productie. LED-urile Nichia 757G au cea mai mare eficacitate luminoasa, de peste 200 lumen per watt fata de un LED ieftin care are in jur de 50 lumeni per watt.

Altfel spus, un metru de banda Maxline70 de 40W/m este la fel de luminoasa ca zece metri de banda de 14.4W/m cu LED-uri 5050 ieftine (consum total 144W pe metru). Dupa 10.000 de ore banda Maxline70 va deveni la fel de luminoasa ca doua zeci de metri de banda cu LED-uri ieftine deoarece lumina acesteia din urma slabeste in timp.

 

Imagine

4) LED-ul Nichia 757 are lumina de calitate foarte buna

Bagheta Maxline foloseste LED-uri Nichia 757G cu spectru luminos natural si indice de redare a culorilor CRI80+ pentru perceptia corecta a culorilor. LED-urile ieftine de pe piata au CRI de 70 sau mai putin ce denatureaza puternic nuantele de culoare, in special cele calde (rosu, portocaliu, maro, etc).

 

Banda LED Maxline are o buna calitate a luminii, CRI80+ pentru o perceptie corecta a culorilor

Banda LED Maxline are o buna calitate a luminii, CRI80+ pentru o perceptie corecta a culorilor

O banda cu LED-uri ieftine are o calitate slaba a luminii, CRI <70

O banda cu LED-uri ieftine are o calitate slaba a luminii ce denatureaza perceptia culorilor

Accesorii pentru benzile LED

Benzile Maxline LED Nichia poate fi combinate cu profile pentru a obtine corpuri de iluminat compacte si foarte stralucitoare. Calitatea profilelor din oferta noastra este cea mai inalta, fiind destinata pietei din Germania.

Benzile Maxline au PCB-ul din aluminiu pentru racirea eficienta a LED-urilor in combinatie cu profilele de mai jos.