Benzi LinearZ Horticultura LED Nichia Rsp0A Plug&Play

Benzi Profesionale LED Nichia Rsp0A, pentru cresterea plantelor (horticultura), flux luminos pana la 2900 lm/m

Benzi LED Nichia pentru horticultura
Lumina alba speciala pentru cresterea plantelor

LED-urile sunt cele mai versatile surse de lumina inventate. Fiecare caracteristica poate fi proiectata si construita in functie de scopul final: lumina functionala pentru decenii, consum redus de ernergie , nuanta de lumina etc.

Inovatia Nichia adauga un nou scop: cresterea optima a plantelor in sere sau spatii inchise.

LED-urile Nichia 757 Rsp0a Horticultura cu lumina alba au spectru special pentru cresterea plantelor. Mai mult, prin alegerea nuantei de lumina alba dintre 3000K (mai mult rosu) sau 5000K (mai mult albastru) se poate alege dintre aspect mai placut (3000K) si cresterea mai rapida (5000K) a plantelor iluminate.

Plantele iluminate cu LED-urile Nichia 757 Rsp0a Horticultura cu lumina alba cresc cu pana la 50% mai mult fata de lumina convetionala, inclusiv LED-uri albe standard, combinatie de LED-uri rosii si albastre sau tuburi fluorescente. In plus, consumul de energie al iluminatului cu LED-urile Rsp0A este mai mic.

 

 

Diferenta intre LED-uri Nichia Rsp0A si alte solutii pentru horticultura

Bagheta LinearZ este o sursa de lumina pentru horticultura usor de montat, fiind echipata cu LED-uri Nichia Rsp0A si construita in format standard Zhaga cu alimentare Plug & Play.

 

Un metru de banda LED SunLike 52 ofera un flux de lumina alb pentru horticultura de peste 2800 lm (echivalent bec 250W) la un consum de numai 24 Watt si folosind doar 92 de LED-uri Nichia.

 

Pentru corpuri de iluminat cu lungime mai scruta de 52 cm se poate alege banda LED LinearZ 25 cu un flux luminos de pana la 2600 lm/m.

 

Un corp de iluminat ce foloseste baghete in standardul de forma si conexiune Zhaga inseamna ca poate fi intretinut sau actualizat cu viitoare benzi LED Lumitronix sau de la alti producatori. LinearZ 52 respecta standarul Zhaga Book 7 L56W2 iar LinearZ 25 Book 7 L28W2.

 

Benzile LinearZ folosesc un sistem Plug & Play de alimentare ce permite conexiunea cablurilor fara pistol de lipit si sunt disponibile in versiunea de curent constant pentru cea mai ridicata eficienta energtica.

 

Investitia in benzile Nichia este sigura, garantia acestora fiind de 5 ani.

 

Aplicatii pentru benzile LinearZ LED Nichia Rsp0a:

 

  • Iluminat cu spectru pentru cresterea plantelor
  • Productia de corpuri de iluminat compacte si foarte luminoase pentru sere
  • Intretinerea sau actualizarea de corpuri de iluminat ce folosesc module LED standard Zhaga (Book 7 L56W2 si L28W2)

 

Articole relevante de pe blog