Lampi & Becuri pentru Casa Inteligenta

Iluminat casa inteligenta

Iluminat casa inteligenta Philips Hue

ILUMINAT CASA INTELIGENTA PHILIPS HUE

Philips Hue, combina lumina stralucitoare LED cu tehnologia intuitiva. Apoi ne-o pune in palma.

Impreuna, becurile, banda, corpurile de iluminat Hue si hub-ul de comanda va schimba modul in care folosim lumina. Pentru totdeauna. Suntem liberi sa experimentam cu nunate de alb, de albastru revigorant sau galben relaxant. Ori sa ne jucam cu toate culorile din spectru.Hue ne poate trezi. Ajuta la protectia casei. Reaminti momentele preferate. Imbunantati starea de spirit. Chiar se poate informa despre starea vremii. Nu este doar impresionant, hue este si inteligent. Si este croit special pentru noi.

Luminile LED Philips Hue sunt controlabile Wireless si pot face o multime de lucruri. Poti alege nuanta de lumina alba, selecta din milioane de alte nuante, sa ii variezi intensitatea sau sa o faci sa pulseze ori sa clipeasca. Luminile LED au un design extraordinar si vin in diverse forme, de la bec clasic E27, spot GU10 la banda, lustra si veioza.

NOU! Philips HUE 2.0! Acum poti transmite comenzi vocale prin intermediul unui terminal Apple!

Philips HUE, Kit-uri de pornire

Philips HUE, Corpuri de Iluminat

Pendule, Aplice si Veioze Smart. Lumina Alba reglabila in nuanta si intensitate.
Philips Hue
Spoturi orientabile Smart. Lumina Alba reglabila in nuanta si intensitate.
Benzi, Pendule, Aplice si Veioze Smart. Lumina Alba si Colorata, reglabile in nuanta si intensitate.
 1. Lampa LED de tavan PHILIPS Hue Wifi Beyond Rgb 2700-6500K 4.5W 300lm Lampa LED de tavan PHILIPS Hue Wifi Beyond Rgb 2700-6500K 4.5W 300lm
  Lampa LED de tavan PHILIPS Hue Wifi Beyond Rgb 2700-6500K 4.5W 300lm 70545
  Rating:
  0%
  Preț special 2.370,48 RON 1.992,00 RON Preț standard 2.603,08 RON
 2. Lampa LED de tavan PHILIPS Hue Wifi Beyond Rgb 2700-6500K 4.5W 300lm Lampa LED de tavan PHILIPS Hue Wifi Beyond Rgb 2700-6500K 4.5W 300lm
  Lampa LED de tavan PHILIPS Hue Wifi Beyond Rgb 2700-6500K 4.5W 300lm 70547
  Rating:
  0%
  Preț special 2.319,45 RON 1.949,12 RON Preț standard 2.603,08 RON

Philips HUE, Becuri si Spoturi LED

Philips HUE, Accesorii de control

Iluminat casa inteligenta cu Osram Smart si Philips Hue

Iluminat casa intelgenta Osram Smart+

Iluminarea Osram Smart+ cu LED-uri inteligente revoluționează casa dumneavoastră. Optiuni noi si interesante de iluminare sunt posibile cu secvențe individuale, automate pentru interior și exterior. Controlați lumina cu vocea dvs. prin Amazon Echo Plus sau Apple HomeKit, via dispozitive mobile sau switch-uri portabile. Puteți integra chiar corpurile dvs. de iluminat existente.

Flexibilitate pură: lumină individuală prin voce 

Experimentați libertatea totală - de acasă și de pretutindeni în lume. Puteți combina produsele SMART + cu aplicații inteligente de iluminare care comunică fără fir cu ZigBee - prin urmare, cu toate celelalte sisteme majore, inclusiv Philips Hue.

Becuri si Spoturi Osram Smart

Nanoleaf Aurora, Panouri Inteligente

Imagine

Cu panourile inteligente Aurora Smart, Nanoleaf prezinta o inovatie in tehnologia de iluminare. Modulele triunghiulare pot fi conectate intre ele, permitandu-va sa creati o varietate de forme. Panourile stralucesc in 16,7 milioane de culori, precum si in nunate diferite de alb. Setul de pornire contine 9 panouri si poate fi extins cu pana la 30 de panouri utilizand kitul de expansiune (3 panouri).

Panourile pot fi controlate cu usurinta prin intermediul controlerului sau prin intermediul aplicatiei. Puteti selecta cu usurinta culorile din paleta larga de culori sau din scenele de culori deja presetate. Nu este necesar un hub suplimentar pentru controler, aplicatia se conecteaza automat la panouri.